THERMOSHIELD: ALAPINFORMÁCIÓK

Az új technológiák kezdetén gyakran nehéz dolgok vannak. Amikor az első vasút épült a 19. században, óvatos “szakértők”, hogy az emberi test nem képes megbirkózni a nagyobb sebességgel 30 km / h. Hasonló zavarban is szembesült vele ThermoShield.

A klasszikus festékek és szigetelőanyagok gyártói természetesen féltek az új technológiától, és sok, nem túl objektív információt szolgáltattak a médiában..

Intézetek független kutatóinak tudományos munkája a nedvesség épületrészekkel történő szállítására vonatkozóan, dokumentálják a cselekvés elvét és az indoklást termokerámia membrán technológia, ami már a gyakorlatban is bizonyítja önmagát 20 évek.

A kutatások azt mutatják, hogy a hagyományos nézet és módszerek arra, reálisan ábrázolni az épületek nedvesség- és hőátadási dinamikájának összetett folyamatait, már nem elég.

A ThermoShield nagy előrelépés az új ismeretek gyakorlati alkalmazásában.

Így, mint a vasút egyszer.

ALAPVETŐ JELLEMZŐK

Termokerámiai festékek akrilát alapú, számos színárnyalatban kapható, azonnal felhasználható. Különösen az építőiparban sokféle felhasználási lehetőségük van. Szinte minden típusú hordozóra alkalmazhatók, kültéren és beltéren egyaránt.

FOGALMAZÁS

kötőanyag – rendkívül rugalmas akrilgyanta, amely az UV sugárzás hatására kettős hálózatszerkezetet alkot
töltő – mikrokerámia üreges gömbök (belül inert gázt tartalmaz)
festék – fehér titán-dioxid formájában, vagy más színű pigmentek

KÜLÖNLEGES TULAJDONSÁGOK

Funkciót lát el termikus kerámia membrán – azaz, hogy a bevonat változóan diffúzan nyitott, és megakadályozza a víz és a levegő páratartalmának behatolását az aljzatba, de ugyanakkor lehetővé teszi a párolgást, így az abszorpciós és diffúziós képességű hordozókon szabályozza az aljzat nedvességét, és ezáltal növeli a teljes szerkezet hőállóságát.

Nagyon magas az állandó visszaverő képessége – vissza az űrbe tükrözi 86% napfény. Kimutathatóan csökkenti a téli fűtés és a nyári légkondicionálás költségeit – ez tizennyolc éves tapasztalat alapján dokumentálható. A fűtés megtakarítás bizonyított 29%.

A FUNKCIÓ ELVE

Inert gázt tartalmazó mikrokerámia gyöngyök, jelentős hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, de mindenekelőtt a napsugárzás nagy visszaverődését biztosítják. A nagyon rugalmas akrilgyanta mikrokerámia golyókkal kombinálva megakadályozza a légköri víz behatolását az aljzatba, ugyanakkor, amikor a páratartalom a normális szintre csökken, lehetővé teszik a vízgőz elpárologtatását, amelyet a szerkezet tartalmaz. Ez egy termokerámiai bevonat, ami annak köszönhetően “változó légtér” membránként működik, ami elősegíti a felesleges nedvesség gyors párolgását az aljzatból (GORE-TEX elv ). A falazat nedvességtartalmának csökkentésével 1% megtakarítást érhetünk el a fűtésben 10%!

ALKALMAZÁSI OPCIÓK

Nagy rugalmasságának és tapadásának köszönhetően sokféle felületre alkalmazható, beleértve a legtöbb fémet is., faipari, műanyagok, hab, textíliák, szintetikus szálas anyagok, Konkrét, régi és új vakolat és néhány korábbi kabát. A nagy rugalmasság megakadályozza a termodinamikailag okozott repedések kialakulását, amelyet egymást követő festéskor használhatunk, azonban különböző szerkezeti elemek eltérő hőtágulással.

Annak érdekében, hogy a fenti általános tulajdonságok ott megfigyelhetők legyenek, ahol szükséges, A ThermoShield három változatban készül, elsősorban a következő felhasználásokra tervezve:

ThermoShield külső – homlokzatokhoz tervezett színek
ThermoShield belső tér – belső festék
ThermoShield TopShield – festék a tetőbevonatokhoz